ÅbenRock - Sønderjyllands rytmiske kor

Praktiske oplysninger

Hvordan kommer jeg med?

       Hvis du godt kunne tænke dig at synge med i ÅbenRock, så mød op til en af vores øveaftener. Det er dog en god idé at skrive en e-mail til vores bestyrelsesformand Ulla Hansen på aabenrock.kor@gmail.com, så vi ved at du kommer, og kan give besked, hvis vi har aflyst eller har flyttet prøven.

       Når du har sunget med to onsdage i træk og gerne vil søge optagelse i koret, komme du til en mindre optagelsesprøve, hvor vores dirigent blandt andet hører dit stemme-omfang. Skulle din stemmegruppe være fuld besat, kan du komme på en venteliste, hvis du har lyst.

 
Hvad synger I?

       I ÅbenRock synger vi både á cappella og med musikalsk ledsagelse af klaver. Repertoiret har rod i swingende vokalversioner af kendte jazz-, pop- og rocknumre, men koret har også taget danske viser i rytmiske arrangementer og ballader med på programmet. Hovedsageligt arbejder vi med rytmiske sange.

 
 
Hvornår øver I?

       Vi øver hver anden onsdag fra kl.19:15 - 21:45. Undervejs er der en kaffepause, hvor du kan nyde egne medbragte forfriskninger.

 

Hvor øver I?

       Nygadehuset, Nygade 23A 2. sal "Spilloppen", 6200 Aabenraa. Skulle der være andre arrangementer i Nygadehuset, holder vi korprøve i Musikskolens lokaler.

 

Hvad koster det?

       Et medlemskab koster 700,- pr. halvår og 350,- hvis du er studerende (SU berettiget).  

  
 

       Du kan downloade en indmeldelsesblanket, hvor også der står praktiske informationer her.