ÅbenRock - Sønderjyllands rytmiske kor

Sæson 2011

 
 
Takkefest for "Et hjerte for alle" i Sønderjyllandshallen
Lørdag d. 29. januar:
 
       Der var under dejlig afslappede og meget hyggelige forhold, ÅbenRock kunne give den gas i Sønderjyllandshallen, for alle de andre dygtige mennesker, som også havde givet en hjælpende hånd i løbet af december måned til foreningen "Et hjerte for alle".
 
       Med Merete bag flyglet sang ÅbenRock numret "For kendt" samt Erann D.D.s  nummer "When You´r Around" og numrene "Say" og Kylie Minogues  "Can´t Get You Out Of My Head", var korets a capella numre. Som en god afslutning på en godt modtaget koncert afsluttede ÅbenRock med "Trickle, trickle".
      
Koncert på Gram Efterskole
Onsdag d. 23. februar 2011:
 
        ÅbenRock var atter trukket i kordresset og klar til at give den hele armen på Gram Efterskole for skolens elever og andre interesserede. Som noget nyt, var  "Don´t You Worry About a Thing" med på repertoiret, og blev taget godt i mod.
 
       Endnu engang skal der lyde en stor tak til Niels (bas) og Lars G. (tenor) for deres arbejde med lyden og til Lars S. (bas), som havde sørge for at ÅbenRock kunne komme til Gram og synge igen. 
 
Workshop med Gunhild Bretvad
Lørdag d. 3. september 2011:
 
       Lørdag d. 3. september havde instruktør Gunhild Bretvad sat ÅbenRockerne i stævne på Åbenrå Seminarium. Dagen som var en optakt til samarbejdet omkring musicalen "HippieLiv", var fyldt med sang, teatersport samt grin og latter i stor stil. Succesen gentages i oktober, hvilket ÅbenRockerene ser meget fremt til :o) I det nye år vil ÅbenRockerne møde Gunhild Bretvad flere gange, når først arbejdet med musicalen for alvor skal arbejdes igennem.